Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
350 г спагеті
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
200 г тунця в олії
1 цибулина
1 зубчик часнику
1 банку консервованих помідорів
1 червоний стручковий перець
7 ст. л. оливкової олії
сіль і перець за смаком
зелень за смаком
Приготування:
1. Варимо пасту в підсоленій воді до готовності.
2. Злегка обсмажуємо часник і червоний перець, додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.
3. Виймаємо з банки тунець, даємо стекти зайвому маслу і додаємо на сковороду, розім'явши виделкою і тримаємо в стані легкого кипіння 2-3 хвилини.
4. Додаємо томати, перемішуємо, додаємо сіль і перець. Тушкуємо 5-10 хвилин.
5. Відкидаємо пасту на друшляк, кладемо на сковороду і тримаємо на вогні кілька хвилин, щоб вона просочилася підливою. Готову пасту посипаємо свіжою зеленню і пряною травою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.