Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

350 г спагеті

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

200 г тунця в олії

1 цибулина

1 зубчик часнику

1 банку консервованих помідорів

1 червоний стручковий перець

7 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

зелень за смаком

Приготування:

1. Варимо пасту в підсоленій воді до готовності.

2. Злегка обсмажуємо часник і червоний перець, додаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.

3. Виймаємо з банки тунець, даємо стекти зайвому маслу і додаємо на сковороду, розім'явши виделкою і тримаємо в стані легкого кипіння 2-3 хвилини.

4. Додаємо томати, перемішуємо, додаємо сіль і перець. Тушкуємо 5-10 хвилин.

5. Відкидаємо пасту на друшляк, кладемо на сковороду і тримаємо на вогні кілька хвилин, щоб вона просочилася підливою. Готову пасту посипаємо свіжою зеленню і пряною травою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша.