Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г спагетті
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
150 г коктейлю з морепродуктів
8 помідорів чері
1 ст. л. оливкової олії
червоне сухе вино за смаком
базилік за смаком
1 зубчик часнику
чорний перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Ставимо воду для спагетті.
2. Зубчик часнику розрізаємо навпіл. Кожен помідор так само. Розігріваємо в сковороді масло і додаємо часник. Даємо маслу ввібрати смак і додаємо помідори. Готуємо на повільному вогні, поки помідори не стануть ніжно-млявими.
3. Спагетті кидаємо в окріп і доводимо до готовності.
4. До помідорів додаємо морепродукти. Тушкуємо на сильному вогні кілька хвилин.
5. Пасту додаємо до морепродуктів. Вливаємо вино і даємо прокипіти. Посипаємо сухим базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з лососем і брокколі.