Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г спагетті
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
150 г коктейлю з морепродуктів
8 помідорів чері
1 ст. л. оливкової олії
червоне сухе вино за смаком
базилік за смаком
1 зубчик часнику
чорний перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Ставимо воду для спагетті.
2. Зубчик часнику розрізаємо навпіл. Кожен помідор так само. Розігріваємо в сковороді масло і додаємо часник. Даємо маслу ввібрати смак і додаємо помідори. Готуємо на повільному вогні, поки помідори не стануть ніжно-млявими.
3. Спагетті кидаємо в окріп і доводимо до готовності.
4. До помідорів додаємо морепродукти. Тушкуємо на сильному вогні кілька хвилин.
5. Пасту додаємо до морепродуктів. Вливаємо вино і даємо прокипіти. Посипаємо сухим базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з лососем і брокколі.