Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г спагетті

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

150 г коктейлю з морепродуктів

8 помідорів чері

1 ст. л. оливкової олії

червоне сухе вино за смаком

базилік за смаком

1 зубчик часнику

чорний перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Ставимо воду для спагетті.

2. Зубчик часнику розрізаємо навпіл. Кожен помідор так само. Розігріваємо в сковороді масло і додаємо часник. Даємо маслу ввібрати смак і додаємо помідори. Готуємо на повільному вогні, поки помідори не стануть ніжно-млявими.

3. Спагетті кидаємо в окріп і доводимо до готовності.

4. До помідорів додаємо морепродукти. Тушкуємо на сильному вогні кілька хвилин.

5. Пасту додаємо до морепродуктів. Вливаємо вино і даємо прокипіти. Посипаємо сухим базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з лососем і брокколі.