Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г філе тріски
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Позапланова індексація: деяким пенсіонерам додадуть грошей – кому звертатися до ПФУ
Очне, змішане чи дистанційне: школярів чекають нові формати навчання з 1 вересня
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
1 склянка білого сухого вина
1 ст. л. рослинного масла
1 банка сметани
½ лимона
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Рибу розрізаємо на шматки, натираємо лимоном, сіллю, перцем, скроплюємо маслом, кладемо на сковороду, змащену маслом і ставимо в духовку.
2. Коли риба зарум'яниться, підливаємо вина і трохи води, тушкуємо близько 5 хвилин, потім заливаємо рибу сметаною і тримаємо в духовці ще протягом 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ромових кульок за 10 хвилин.