Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г філе тріски
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 склянка білого сухого вина
1 ст. л. рослинного масла
1 банка сметани
½ лимона
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Рибу розрізаємо на шматки, натираємо лимоном, сіллю, перцем, скроплюємо маслом, кладемо на сковороду, змащену маслом і ставимо в духовку.
2. Коли риба зарум'яниться, підливаємо вина і трохи води, тушкуємо близько 5 хвилин, потім заливаємо рибу сметаною і тримаємо в духовці ще протягом 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ромових кульок за 10 хвилин.