Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г філе тріски
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
1 склянка білого сухого вина
1 ст. л. рослинного масла
1 банка сметани
½ лимона
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Рибу розрізаємо на шматки, натираємо лимоном, сіллю, перцем, скроплюємо маслом, кладемо на сковороду, змащену маслом і ставимо в духовку.
2. Коли риба зарум'яниться, підливаємо вина і трохи води, тушкуємо близько 5 хвилин, потім заливаємо рибу сметаною і тримаємо в духовці ще протягом 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ромових кульок за 10 хвилин.