Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г філе тріски
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
1 склянка білого сухого вина
1 ст. л. рослинного масла
1 банка сметани
½ лимона
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Рибу розрізаємо на шматки, натираємо лимоном, сіллю, перцем, скроплюємо маслом, кладемо на сковороду, змащену маслом і ставимо в духовку.
2. Коли риба зарум'яниться, підливаємо вина і трохи води, тушкуємо близько 5 хвилин, потім заливаємо рибу сметаною і тримаємо в духовці ще протягом 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ромових кульок за 10 хвилин.