Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

300 мл вершків

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

1 ч. л. ванільного екстракту

200 г темного шоколаду

2 ст. л. цукрової пудри

2 яйця

20 г вершкового масла

Приготування:

1. Розтоплюємо шоколад на водяній бані, додаємо вершкове масло.

2. З'єднуємо вершки, ванільний екстракт, цукрову пудру і збиваємо.

3. Поділяємо білки і жовтки.

4. Додаємо в вершкову суміш жовтки.

5. Розтопленый шоколад вливаємо в суміш вершків і жовтків, розмішуємо.

6. В окремому салатнику збиваємо білки, обережно вводимо в суміш.

7. Ставимо мус охолоджуватися в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тонкацу з свинини.