Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
300 мл вершків
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 ч. л. ванільного екстракту
200 г темного шоколаду
2 ст. л. цукрової пудри
2 яйця
20 г вершкового масла
Приготування:
1. Розтоплюємо шоколад на водяній бані, додаємо вершкове масло.
2. З'єднуємо вершки, ванільний екстракт, цукрову пудру і збиваємо.
3. Поділяємо білки і жовтки.
4. Додаємо в вершкову суміш жовтки.
5. Розтопленый шоколад вливаємо в суміш вершків і жовтків, розмішуємо.
6. В окремому салатнику збиваємо білки, обережно вводимо в суміш.
7. Ставимо мус охолоджуватися в холодильник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тонкацу з свинини.