Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
60 г вершкового масла
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
800 г курча
150 г сиру
120 мл білого сухого вина
25 г борошна
3 зубчики часнику
2 лаврових листа
перець і сіль за смаком
40 г петрушки
Приготування:
1. Нарізаємо підготовленого курча на шматки, солимо, посипаємо перцем, занурюємо в борошні, підсмажуємо в розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Додаємо за смаком товчений часник, дрібно нарізану зелень, вливаємо біле вино 100 г гарячого бульйону. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 40 хвилин.
2. Далі м'ясо виймаємо на тарілку, а в соус додаємо 50 г вершкового масла.
3. Половину соуса виливаємо у вогнетривку каструлю, кладемо курчати, посипаємо тертим сиром, заливаємо рештою соуса і ставимо в духовку на 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.