Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
60 г вершкового масла
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
800 г курча
150 г сиру
120 мл білого сухого вина
25 г борошна
3 зубчики часнику
2 лаврових листа
перець і сіль за смаком
40 г петрушки
Приготування:
1. Нарізаємо підготовленого курча на шматки, солимо, посипаємо перцем, занурюємо в борошні, підсмажуємо в розігрітій олії до утворення рум'яної скоринки. Додаємо за смаком товчений часник, дрібно нарізану зелень, вливаємо біле вино 100 г гарячого бульйону. Накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 40 хвилин.
2. Далі м'ясо виймаємо на тарілку, а в соус додаємо 50 г вершкового масла.
3. Половину соуса виливаємо у вогнетривку каструлю, кладемо курчати, посипаємо тертим сиром, заливаємо рештою соуса і ставимо в духовку на 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.