Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г свинини
Популярні новини зараз
Показати ще
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
15 г товчених сухарів
5 г борошна
1 яйце
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.
2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.
3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.