Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г свинини
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
15 г товчених сухарів
5 г борошна
1 яйце
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.
2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.
3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.