Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г свинини
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
15 г товчених сухарів
5 г борошна
1 яйце
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.
2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.
3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.