Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г свинини

Популярні новини зараз

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

15 г товчених сухарів

5 г борошна

1 яйце

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.

2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.

3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.