Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
100 г свинини
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
15 г товчених сухарів
5 г борошна
1 яйце
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.
2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.
3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.