Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

100 г свинини

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Показати ще

15 г товчених сухарів

5 г борошна

1 яйце

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо тонкими шматочками товщиною 7 мм.

2. Занурюємо кожен спочатку в борошні, потім у збитому яйці і в кінці в сухарях.

3. Далі смажимо на добре розігрітій олії до готовності м'яса і золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тріски з тертою картоплею.