Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої печінки
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
1 склянка рису
100 г томатної пасти
1 банка консервованого горошку
1 головка цибулі
1 головка часнику
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Печінку промиваємо і кладемо в каструлю з товстим дном. Обсмажуємо протягом 3-5 хвилин, помішуючи.
2. Подрібнюємо цибулю і часник. Додаємо їх в печінку і обсмажуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин, помішуючи. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще 3-5 хвилин.
3. Додаємо в томатну пасту склянку рису і горошок. Перемішуємо, солимо і заливаємо 1,5 склянками холодної води. Доводимо до кипіння і даємо рідині випаруватися. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт японського супу з гречаною локшиною.