Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої печінки
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Позапланова індексація: деяким пенсіонерам додадуть грошей – кому звертатися до ПФУ
ТЦК розпочало цілодобове полювання на чоловіків: нові місця "засідок"
1 склянка рису
100 г томатної пасти
1 банка консервованого горошку
1 головка цибулі
1 головка часнику
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Печінку промиваємо і кладемо в каструлю з товстим дном. Обсмажуємо протягом 3-5 хвилин, помішуючи.
2. Подрібнюємо цибулю і часник. Додаємо їх в печінку і обсмажуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин, помішуючи. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще 3-5 хвилин.
3. Додаємо в томатну пасту склянку рису і горошок. Перемішуємо, солимо і заливаємо 1,5 склянками холодної води. Доводимо до кипіння і даємо рідині випаруватися. Далі зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і залишаємо на 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт японського супу з гречаною локшиною.