Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
перець чорний горошком за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
15 г вершкового масла
1 кг яловичого філе
60 мл бренді
15 мл рослинного масла
125 мл вершків
спеції за смаком
Приготування:
1. Розмелюємо перець. Натираємо їм стейки з обох сторін і залишаємо на 30 хвилин.
2. Розігріваємо вершкове масло і рослинну олію на великій сковороді і обсмажуємо стейки до готовності. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплими.
3. Додаємо бренді в сік від м'яса, доводимо до кипіння протягом 1 хвилини, потім додаємо вершки. Трохи варимо. Додаємо перець і спеції за смаком.
4. Поливаємо соусом стейки і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з копченими ковбасками.