Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
перець чорний горошком за смаком
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
"Київстар" закриває один із найдешевших тарифів: що пропонує натомість
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
15 г вершкового масла
1 кг яловичого філе
60 мл бренді
15 мл рослинного масла
125 мл вершків
спеції за смаком
Приготування:
1. Розмелюємо перець. Натираємо їм стейки з обох сторін і залишаємо на 30 хвилин.
2. Розігріваємо вершкове масло і рослинну олію на великій сковороді і обсмажуємо стейки до готовності. Перекладаємо на тарілку і зберігаємо теплими.
3. Додаємо бренді в сік від м'яса, доводимо до кипіння протягом 1 хвилини, потім додаємо вершки. Трохи варимо. Додаємо перець і спеції за смаком.
4. Поливаємо соусом стейки і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з копченими ковбасками.