Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г філе тріски
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
800 г картоплі
100 г топленого масла
½ склянки борошна
2 яйця
мускатний горіх за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Натираємо картоплю на дрібній тертці. Додаємо яйця, сіль, перець, мускатний горіх і перемішуємо.
2. Ріжемо філе тріски на 4 шматки, перчимо і занурюємо в борошні.
3. Філе змащуємо з обох сторін картопляною масою. Смажимо на олії по 3 хвилини з кожного боку, потім обсушуємо на рушник.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.