Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 1

Інгредієнти:

300 мл курячого бульйону

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

80 г гречаної локшини

1 яйце

200 г курячого філе

2 ст. л. соєвого соусу

3 стебла черемші

сіль і перець за смаком

кунжут за смаком

червоний перець за смаком

Приготування:

1. Бульйон і локшину відварюємо окремо.

2. Філе нарізаємо і обсмажуємо з сіллю, перцем і соєвим соусом.

3. Наливаємо бульйон, потім викладаємо локшину, філе, варене яйце, листя черемші.

4. Додаємо столову ложку соєвого соусу, посипаємо кунжутом і шматочками перцю чилі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з грушею і горгонзола.