Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 1
Інгредієнти:
300 мл курячого бульйону
Популярні новини зараз
Показати ще
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
80 г гречаної локшини
1 яйце
200 г курячого філе
2 ст. л. соєвого соусу
3 стебла черемші
сіль і перець за смаком
кунжут за смаком
червоний перець за смаком
Приготування:
1. Бульйон і локшину відварюємо окремо.
2. Філе нарізаємо і обсмажуємо з сіллю, перцем і соєвим соусом.
3. Наливаємо бульйон, потім викладаємо локшину, філе, варене яйце, листя черемші.
4. Додаємо столову ложку соєвого соусу, посипаємо кунжутом і шматочками перцю чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з грушею і горгонзола.