Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 1
Інгредієнти:
300 мл курячого бульйону
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
80 г гречаної локшини
1 яйце
200 г курячого філе
2 ст. л. соєвого соусу
3 стебла черемші
сіль і перець за смаком
кунжут за смаком
червоний перець за смаком
Приготування:
1. Бульйон і локшину відварюємо окремо.
2. Філе нарізаємо і обсмажуємо з сіллю, перцем і соєвим соусом.
3. Наливаємо бульйон, потім викладаємо локшину, філе, варене яйце, листя черемші.
4. Додаємо столову ложку соєвого соусу, посипаємо кунжутом і шматочками перцю чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з грушею і горгонзола.