Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 свинячі копчені ковбаски
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
1 перець чилі
1 банку консервованих помідорів
1 банку білої квасолі
50 г бекону
2 зубчики часнику
½ пучка базиліка
морська сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо В сотейнику ковбаски, бекон і нарізаний часник.
2. Додаємо нарізані консервовані помідори, перець чилі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь.
3. Додаємо квасолю, солимо і перчимо. Тримаємо на вогні ще 8-10 хвилин.
4. Додаємо рубаний базилік.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.