Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 свинячі копчені ковбаски
Не тільки комендантська година: запроваджують нові нічні обмеження
Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн
Російські окупанти готують висадку в обласному центрі: людей попередили про нову загрозу
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
1 перець чилі
1 банку консервованих помідорів
1 банку білої квасолі
50 г бекону
2 зубчики часнику
½ пучка базиліка
морська сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Обсмажуємо В сотейнику ковбаски, бекон і нарізаний часник.
2. Додаємо нарізані консервовані помідори, перець чилі. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь.
3. Додаємо квасолю, солимо і перчимо. Тримаємо на вогні ще 8-10 хвилин.
4. Додаємо рубаний базилік.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.