Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г цукру
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1 кг яблук
200 г вершкового масла
5 яєць
2 ч. л. розпушувача
650 г пшеничного борошна
500 г сметани
Приготування:
1. Розтираємо разом масло і цукор.
2. Додаємо яйця і добре перемішуємо.
3. Додаємо розпушувач і борошно - замішуємо тісто.
4. Яблука очищаємо, видаляємо серцевину, нарізаємо тонкими скибочками.
5. Деко застеляємо папером для випічки або змащуємо маслом. Викладаємо 2/3 тіста.
6. На тісто кладемо яблука і розрівнюємо.
7. Із залишків тіста робимо кіски і викладаємо їх на пиріг.
8. Розігріваємо духовку до 180 граудсов. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
9. Для крему збиваємо сметану і цукор.
10. Гарячий пиріг заливаємо кремом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре з оливками.