Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 яйце

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Показати ще

½ ст. л. пекарського порошку

50 г фундука

150 г цукрової пудри

100 г рисового борошна

2 ст. л. тертого імбиру

Приготування:

1. Збиваємо яйце з 100 г цукрової пудри.

2. Додаємо борошно, мелений фундук і пекарський порошок. Перемішуємо.

3. Насипаємо 50 г цукрової пудри в миску або на обробну дошку.

4. Відриваємо маленькі шматочки тіста і ліпимо з них кульки. Занурюємо кульки в цукровій пудрі.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусови випікаємо печиво 10-12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з гречаним борошном.