Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
350 г борошна
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
У школах з'являться нові предмети
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
3 ч. л. цукру
300 г натурального йогурту
½ ч. л. солі
2 ч. л. розпушувача
1 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Змішуємо борошно з сіллю, розпушувачем і цукром.
2. Змішуємо йогурт і масло.
3. Частинами додаємо борошно, перемішуючи.
4. Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню і ділимо на 6 рівних частин.
5. Формуємо булочки і кладемо на деко. Розігріваємо духовку до 210-220 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт заливного пирога з зеленою цибулею і яйцем.