Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 мл кефіру
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
160 г вершкового масла
2 ст. л. цукру
½ ч. л. солі
4 яйця
280 г борошна
1,5 ч. л. розпушувача
зелена цибуля за смаком
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Промиваємо та нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо до м'якості, солимо, перчимо і додаємо нарізані кубиками яйця.
2. Для тіста розтоплюємо масло, додаємо цукор і сіль. Вливаємо кефір і збиті яйця, змішуємо борошно і розпушувач, додаємо до рідкої суміші, змішуємо до однорідного стану.
3. Змащуємо форму маслом, виливаємо трохи більше половини тіста. Викладаємо начинку, зверху заливаємо тістом. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.