Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 мл кефіру
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
160 г вершкового масла
2 ст. л. цукру
½ ч. л. солі
4 яйця
280 г борошна
1,5 ч. л. розпушувача
зелена цибуля за смаком
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Промиваємо та нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо до м'якості, солимо, перчимо і додаємо нарізані кубиками яйця.
2. Для тіста розтоплюємо масло, додаємо цукор і сіль. Вливаємо кефір і збиті яйця, змішуємо борошно і розпушувач, додаємо до рідкої суміші, змішуємо до однорідного стану.
3. Змащуємо форму маслом, виливаємо трохи більше половини тіста. Викладаємо начинку, зверху заливаємо тістом. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.