Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

180 г тростинного цукру

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 ст. л. свіжого розмарину

щіпка солі

5 ст. л. вершкового масла

3 ст. л. води

2 яйця

250 мл грецького йогурту

125 мл лимонного соку

1 ч. л. лимонної цедри

300 г борошна

Приготування:

1. Для тіста змішуємо борошно, 3 ст. л. тростинного цукру, дрібно рубаний розмарин. Додаємо дрібку солі і добре охолоджене вершкове масло. Добре вимішуємо, додаємо крижану воду і вимішуємо повторно.

2. У центр змащеної маслом форми викладаємо тісто і пальцями розминаємо до країв, щоб повністю закрити борти форми. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

3. Для начинки в грецький йогурт висипаємо 0,5 склянки цукру, додаємо яйця, лимонний сік і цедру. Отриману суміш ретельно збиваємо.

4. Виливаємо начинку у форму і випікаємо 25-30 хвилин.

5. Одержаний тарт остуджуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зимового пирога з куркою і овочами.