Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
4 ст. л. цукру
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 яйця
1,5 банки згущеного молока
1,5 ст. л. борошна
½ ч. л. гашеного соди
200 г сметани
4 ст. л. какао-порошку
250 г вершкового масла
200 г гіркого шоколаду
Приготування:
1. Збиваємо 2 яйця і 1 ст. л. цукру для тіста. Додаємо гашену соду, 0,5 банки згущеного молока, 2 ч. л. какао-порошку. Перемішуємо все в блендері. Додаємо борошно і перемішуємо.
2. Тісто ділимо на 2 частини, виливаємо у форму для запікання, випікаємо 30-40 хвилин в розігрітій до 130-140 градусів духовці.
3. Для крему збиваємо 1 банку згущеного молока, 1 пачку масла, 2 ст. л. какао-порошку.
4. Для глазурі топимо 200 г шоколаду на водяній бані, змішати з 50 г вершкового масла.
5. Коржі ділимо на 2 частини. Всі коржі змащуємо кремом. Збираємо торт і поливаємо зверху глазур'ю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з джемом.