Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

3 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

20 шт. цибулі-шалот

2 ст. л. цукру

1,4 кг яловичини

250 г свіжих грибів

700 мл м'ясного бульйону

400 г листкового тіста

1 яйце

2 ст. л. гірчиці

2 ст. л. зернистої гірчиці

2 ст. л. чебрецю

40 г картопляного крохмалю

Приготування:

1. У розігрітій сковороді обсмажуємо цибулю 4-5 хвилин. Перекладаємо на тарілку. Розтоплюємо в каструлі цукор. Додаємо м'ясо, готуємо, помішуючи, 3-4 хвилин.

2. Додаємо бульйон, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Додаємо гриби і цибулю. Тушкуємо 1-2 години до готовності м'яса.

3. Нарізаємо тісто на 8 трикутників, викладаємо на 2 змащених маслом противеня. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 10-15 хвилин, поки тісто не підніметься.

4. В гуляш додаємо обидві гірчиці і чебрець, змішаний з 3 ст. л. води крохмаль. Готуємо помішуючи, 4-5 хвилин, поки не загусне. Подаємо разом з трикутниками з тіста.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кускусу з баклажанами та помідорами.