Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 ч. л. оливкової олії
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
600 г консервованої квасолі
4 ст. л. рубаної петрушки
сіль і перець за смаком
600 г філе тріски
8 ст л. білого сухого вина
Приготування:
1. Змішуємо олію з петрушкою, сіллю і меленим чорним перцем.
2. На противені кладемо 4 однакових листа фольги, на кожен викладаємо гірку заздалегідь звареної квасолі.
3. Поливаємо квасоля сумішшю масла і спецій, попередньо піднявши з легка загнувши краї фольги.
4. На кожну гірку квасолі кладемо філе тріски. Поливаємо рибу вином і приправляємо сіллю і перцем.
5. З'єднуємо кажлого листа фольги так, щоб риба і квасоля були закриті.
6. Розігріваємо духовку і ставимо в неї деко з конвертами з рибою на 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт говядины, тушкованої в мультиварці.