Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
1 стакан кускуса
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
2 баклажана
1 помідор
2 ст. л. рослинного масла
1 пучок петрушки
щіпка морської солі
щіпка сушеного часнику
перець на кінчику ножа
Приготування:
1. Заливаємо кускус окропом, добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Залишаємо на 5-10 хвилин.
2. У сковороді розігріваємо олію. Нарізаємо баклажани кубикамии і обсмажуємо до готовності.
3. В середині смаження додаємо зелень.
4. Кускус викладаємо овочі, солимо, перчимо, додаємо часник і інші спеції за смаком. Готуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет з квасолею.