Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 стакан кускуса

Популярні новини зараз

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Показати ще

2 баклажана

1 помідор

2 ст. л. рослинного масла

1 пучок петрушки

щіпка морської солі

щіпка сушеного часнику

перець на кінчику ножа

Приготування:

1. Заливаємо кускус окропом, добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Залишаємо на 5-10 хвилин.

2. У сковороді розігріваємо олію. Нарізаємо баклажани кубикамии і обсмажуємо до готовності.

3. В середині смаження додаємо зелень.

4. Кускус викладаємо овочі, солимо, перчимо, додаємо часник і інші спеції за смаком. Готуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет з квасолею.