Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
1 стакан кускуса
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
Залишають дітей посеред дороги: ТЦК "пакують" вчителів та тренерів
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
2 баклажана
1 помідор
2 ст. л. рослинного масла
1 пучок петрушки
щіпка морської солі
щіпка сушеного часнику
перець на кінчику ножа
Приготування:
1. Заливаємо кускус окропом, добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Залишаємо на 5-10 хвилин.
2. У сковороді розігріваємо олію. Нарізаємо баклажани кубикамии і обсмажуємо до готовності.
3. В середині смаження додаємо зелень.
4. Кускус викладаємо овочі, солимо, перчимо, додаємо часник і інші спеції за смаком. Готуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет з квасолею.