Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 стакан кускуса

Популярні новини зараз

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей

Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ

ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись

Показати ще

2 баклажана

1 помідор

2 ст. л. рослинного масла

1 пучок петрушки

щіпка морської солі

щіпка сушеного часнику

перець на кінчику ножа

Приготування:

1. Заливаємо кускус окропом, добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Залишаємо на 5-10 хвилин.

2. У сковороді розігріваємо олію. Нарізаємо баклажани кубикамии і обсмажуємо до готовності.

3. В середині смаження додаємо зелень.

4. Кускус викладаємо овочі, солимо, перчимо, додаємо часник і інші спеції за смаком. Готуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет з квасолею.