Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 куряче філе

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

Залишають дітей посеред дороги: ТЦК "пакують" вчителів та тренерів

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Показати ще

200 г гречаної крупи

5 свіжих печериць

сіль і перець за смаком

1 ст. л. рослинного масла

2 лаврових листа

Приготування:

1. Промиваємо гречку, заливаємо водою, солимо й додаємо лавровий лист. Варимо 20 хвилин.

2. У цей час нарізаємо філе і гриби.

3. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо м'ясо і гриби, солимо, перчимо. Додаємо приправи. Смажимо на середньому вогні протягом 10-12 хвилин.

4. Змішуємо гречку, гриби і м'ясо і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаних тюфтельок з грибами.