Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 куряче філе
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
200 г гречаної крупи
5 свіжих печериць
сіль і перець за смаком
1 ст. л. рослинного масла
2 лаврових листа
Приготування:
1. Промиваємо гречку, заливаємо водою, солимо й додаємо лавровий лист. Варимо 20 хвилин.
2. У цей час нарізаємо філе і гриби.
3. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо м'ясо і гриби, солимо, перчимо. Додаємо приправи. Смажимо на середньому вогні протягом 10-12 хвилин.
4. Змішуємо гречку, гриби і м'ясо і подаємо до столу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаних тюфтельок з грибами.