Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 куряче філе

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

200 г гречаної крупи

5 свіжих печериць

сіль і перець за смаком

1 ст. л. рослинного масла

2 лаврових листа

Приготування:

1. Промиваємо гречку, заливаємо водою, солимо й додаємо лавровий лист. Варимо 20 хвилин.

2. У цей час нарізаємо філе і гриби.

3. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо м'ясо і гриби, солимо, перчимо. Додаємо приправи. Смажимо на середньому вогні протягом 10-12 хвилин.

4. Змішуємо гречку, гриби і м'ясо і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаних тюфтельок з грибами.