Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 куряче філе
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
200 г гречаної крупи
5 свіжих печериць
сіль і перець за смаком
1 ст. л. рослинного масла
2 лаврових листа
Приготування:
1. Промиваємо гречку, заливаємо водою, солимо й додаємо лавровий лист. Варимо 20 хвилин.
2. У цей час нарізаємо філе і гриби.
3. Розігріваємо в сковороді олію. Викладаємо м'ясо і гриби, солимо, перчимо. Додаємо приправи. Смажимо на середньому вогні протягом 10-12 хвилин.
4. Змішуємо гречку, гриби і м'ясо і подаємо до столу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречаних тюфтельок з грибами.