Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 курка
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
1 морквина
200 г грибів
100 мл води
½ склянки молока
2 ст. л. борошна
5 ст. л. сметани
сіль за смаком
Приготування:
1. Курку поділяємо на шматки, звільнивши від шкіри і зайвого жиру.
2. Очищаємо моркву і нарізаємо соломкою.
3. На розігріту сковороду з маслом наливаємо трохи олії і викладаємо шматки курки, посипавши зверху нарізаною морквою. Наливаємо 50-100 мл окропу.
4. Накриваємо кришкою і тушкуємо курку до 10 хвилин.
5. Розводимо молоко і 2 ч. л. борошна. Добре перемішуємо виделкою щоб не було грудочок. Додаємо сметану і перемішуємо.
6. Виливаємо в готову курку соус.
7. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 5-10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тосканського томатного супу з квасолею.