Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
600 г яловичини
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
2 цибулини
2 зубчики часнику
2 стебла селери
2 морквини
2 ст. л. томатної пасти
300 мл води
спеції за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо яловичину на шматочки.
2. Часник і цибулю подрібнюємо. Закладаємо м'ясо в чашу мультиварки і на режимі "смаження" обсмажуємо його з відкритою кришкою.
3. Додаємо цибулю, часник і моркву. Наливаємо воду з томатною пастою і додаємо нарізану селеру. Закладаємо спеції.
4. Ставимо режим "тушкування" на 2 години, і готуємо.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лимонного желе.