Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
600 г яловичини
У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку
Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто
Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google
Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати
2 цибулини
2 зубчики часнику
2 стебла селери
2 морквини
2 ст. л. томатної пасти
300 мл води
спеції за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо яловичину на шматочки.
2. Часник і цибулю подрібнюємо. Закладаємо м'ясо в чашу мультиварки і на режимі "смаження" обсмажуємо його з відкритою кришкою.
3. Додаємо цибулю, часник і моркву. Наливаємо воду з томатною пастою і додаємо нарізану селеру. Закладаємо спеції.
4. Ставимо режим "тушкування" на 2 години, і готуємо.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лимонного желе.