Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г моркви

Популярні новини зараз

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Залишають дітей посеред дороги: ТЦК "пакують" вчителів та тренерів

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться

Показати ще

1 банку консервованої квасолі

1 головка цибулі

100 г цільнозернового борошна

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Квасолю проціджуємо від рідини і з'єднуємо з тертою морквиною. Додаємо сушені трави і подрібнену цибулю. Гарненько перемішуємо фарш руками. Повинна вийти однорідна маса.

2. Додаємо борошно, сіль і за бажанням чорний перець. Ще раз перемішуємо фарш руками і даємо постояти 15 хвилин, щоб маса трохи склеїлася.

3. Котлети обсмажуємо на рослинному маслі до хрусткої скоринки. Формуємо Котлетки трохи вологими руками, занурюємо в борошні або панірувальних сухарях.

4. Подаємо з будь-якими овочами і зеленню.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт ніжного бананового пирога.