Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г моркви
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
1 банку консервованої квасолі
1 головка цибулі
100 г цільнозернового борошна
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Квасолю проціджуємо від рідини і з'єднуємо з тертою морквиною. Додаємо сушені трави і подрібнену цибулю. Гарненько перемішуємо фарш руками. Повинна вийти однорідна маса.
2. Додаємо борошно, сіль і за бажанням чорний перець. Ще раз перемішуємо фарш руками і даємо постояти 15 хвилин, щоб маса трохи склеїлася.
3. Котлети обсмажуємо на рослинному маслі до хрусткої скоринки. Формуємо Котлетки трохи вологими руками, занурюємо в борошні або панірувальних сухарях.
4. Подаємо з будь-якими овочами і зеленню.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт ніжного бананового пирога.