Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г моркви
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 банку консервованої квасолі
1 головка цибулі
100 г цільнозернового борошна
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Квасолю проціджуємо від рідини і з'єднуємо з тертою морквиною. Додаємо сушені трави і подрібнену цибулю. Гарненько перемішуємо фарш руками. Повинна вийти однорідна маса.
2. Додаємо борошно, сіль і за бажанням чорний перець. Ще раз перемішуємо фарш руками і даємо постояти 15 хвилин, щоб маса трохи склеїлася.
3. Котлети обсмажуємо на рослинному маслі до хрусткої скоринки. Формуємо Котлетки трохи вологими руками, занурюємо в борошні або панірувальних сухарях.
4. Подаємо з будь-якими овочами і зеленню.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт ніжного бананового пирога.