Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1 головка цибулі
2 стебла селери
2 зубчики часнику
1 л овочевого бульйону
820 г квасолі
½ пучка петрушки
400 г помідорів
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажуємо 7 хвилин до м'якості. Додаємо подрібнений часник і бульйон, доводимо до кипіння, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин до м'якості.
2. Зливаємо квасолю і промиваємо холодною водою. Додаємо в суп разом з томатами. Солимо і перчимо, додаємо нарізану петрушку. Варимо ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому соусі.