Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
Популярні новини зараз
Показати ще
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
1 головка цибулі
2 стебла селери
2 зубчики часнику
1 л овочевого бульйону
820 г квасолі
½ пучка петрушки
400 г помідорів
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажуємо 7 хвилин до м'якості. Додаємо подрібнений часник і бульйон, доводимо до кипіння, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин до м'якості.
2. Зливаємо квасолю і промиваємо холодною водою. Додаємо в суп разом з томатами. Солимо і перчимо, додаємо нарізану петрушку. Варимо ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому соусі.