Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 стакан гречаної крупи
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
100 г грибів
3 цибулі
20 г зелені
1 г солі
1 г чорного перцю
20 г панірувальних сухарів
Приготування:
1. Заливаємо гречку 2 склянками води, трохи солимо і варимо до готовності. Коли гречка буде готова, замотуємо каструлю в рушник і залишаємо на 10-15 хвилин.
2. Нарізаємо гриби, цибулю і зелень. Смажимо цибулю 5 хвилин, додаємо гриби і смажимо 15 хвилин. Солимо, перчимо і остуджуємо.
3. Гриби і цибулю подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Перемішуємо з кашею і формуємо кульки, занурюємо в панірувальні сухарі і смажимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.