Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 стакан гречаної крупи
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
100 г грибів
3 цибулі
20 г зелені
1 г солі
1 г чорного перцю
20 г панірувальних сухарів
Приготування:
1. Заливаємо гречку 2 склянками води, трохи солимо і варимо до готовності. Коли гречка буде готова, замотуємо каструлю в рушник і залишаємо на 10-15 хвилин.
2. Нарізаємо гриби, цибулю і зелень. Смажимо цибулю 5 хвилин, додаємо гриби і смажимо 15 хвилин. Солимо, перчимо і остуджуємо.
3. Гриби і цибулю подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Перемішуємо з кашею і формуємо кульки, занурюємо в панірувальні сухарі і смажимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.