Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 стакан гречаної крупи

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

100 г грибів

3 цибулі

20 г зелені

1 г солі

1 г чорного перцю

20 г панірувальних сухарів

Приготування:

1. Заливаємо гречку 2 склянками води, трохи солимо і варимо до готовності. Коли гречка буде готова, замотуємо каструлю в рушник і залишаємо на 10-15 хвилин.

2. Нарізаємо гриби, цибулю і зелень. Смажимо цибулю 5 хвилин, додаємо гриби і смажимо 15 хвилин. Солимо, перчимо і остуджуємо.

3. Гриби і цибулю подрібнюємо у блендері або м'ясорубці. Перемішуємо з кашею і формуємо кульки, занурюємо в панірувальні сухарі і смажимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабових оладок.