Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г картоплі
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
100 г моркви
3 яйця
4 ч. л. солі
150 г шпинату
200 г курячого філе
2 ч. л. перцю
50 г вершкового масла
Приготування:
1. Очищаємо картоплю і моркву і варимо до м'якості. Зливаємо воду і розминаємо овочі в пюре. Солимо за смаком, додаємо яйця і добре перемішуємо.
2. Куряче філе збиваємо блендером в фарш. Подрібнюємо шпинат і змішуємо його з фаршем, солимо і перчимо. Додаємо яйце, перемішуємо.
3. У змащену форму кладемо половину пюре. Далі викладаємо суміш зі шпинатом і куркою, зверху кладемо пюре, розгладжуємо поверхню і кладемо по поверхні шматочки вершкового масла.
4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки теріякі з кускусом.