Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г картоплі

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

100 г моркви

3 яйця

4 ч. л. солі

150 г шпинату

200 г курячого філе

2 ч. л. перцю

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Очищаємо картоплю і моркву і варимо до м'якості. Зливаємо воду і розминаємо овочі в пюре. Солимо за смаком, додаємо яйця і добре перемішуємо.

2. Куряче філе збиваємо блендером в фарш. Подрібнюємо шпинат і змішуємо його з фаршем, солимо і перчимо. Додаємо яйце, перемішуємо.

3. У змащену форму кладемо половину пюре. Далі викладаємо суміш зі шпинатом і куркою, зверху кладемо пюре, розгладжуємо поверхню і кладемо по поверхні шматочки вершкового масла.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки теріякі з кускусом.