Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г картоплі

Популярні новини зараз

У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"

Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи

"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів

Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні

Показати ще

100 г моркви

3 яйця

4 ч. л. солі

150 г шпинату

200 г курячого філе

2 ч. л. перцю

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Очищаємо картоплю і моркву і варимо до м'якості. Зливаємо воду і розминаємо овочі в пюре. Солимо за смаком, додаємо яйця і добре перемішуємо.

2. Куряче філе збиваємо блендером в фарш. Подрібнюємо шпинат і змішуємо його з фаршем, солимо і перчимо. Додаємо яйце, перемішуємо.

3. У змащену форму кладемо половину пюре. Далі викладаємо суміш зі шпинатом і куркою, зверху кладемо пюре, розгладжуємо поверхню і кладемо по поверхні шматочки вершкового масла.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки теріякі з кускусом.