Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

600 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

В українців перевірять житло – прийдуть додому

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання

Показати ще

100 г кус куса

100 мл води

5 ст. л. соусу теріякі

1 цибулина

соняшникова олія за смаком

20 г вершкового масла

50 мл соєвого соусу

2 ч. л. тертого імбиру

1 зубчик часнику

1 ч. л. каррі

Приготування:

1. Змішуємо всі інгредієнти: соєвий соус, тертий імбир, дрібно нарізаний часник і каррі. Нарізаємо курячу грудку смужками і викладаємо в миску з маринадом. Добре перемішуємо руками і ставимо в холодильник на 1 годину.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо до м'якості на олії. Додаємо замариновану курку, соус теріякі і тушкуємо близько 15 хвилин на невеликому вогні. Далі смажимо 5-7 хвилин до готовності.

3. Кус кус заливаємо 100 мл окропу, додаємо шматок вершкового масла і перемішуємо.

4. Перед подачею прикрашаємо зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в беконі.