Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
600 г курячої грудки
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
100 г кус куса
100 мл води
5 ст. л. соусу теріякі
1 цибулина
соняшникова олія за смаком
20 г вершкового масла
50 мл соєвого соусу
2 ч. л. тертого імбиру
1 зубчик часнику
1 ч. л. каррі
Приготування:
1. Змішуємо всі інгредієнти: соєвий соус, тертий імбир, дрібно нарізаний часник і каррі. Нарізаємо курячу грудку смужками і викладаємо в миску з маринадом. Добре перемішуємо руками і ставимо в холодильник на 1 годину.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо до м'якості на олії. Додаємо замариновану курку, соус теріякі і тушкуємо близько 15 хвилин на невеликому вогні. Далі смажимо 5-7 хвилин до готовності.
3. Кус кус заливаємо 100 мл окропу, додаємо шматок вершкового масла і перемішуємо.
4. Перед подачею прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в беконі.