Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
600 г курячої грудки
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
100 г кус куса
100 мл води
5 ст. л. соусу теріякі
1 цибулина
соняшникова олія за смаком
20 г вершкового масла
50 мл соєвого соусу
2 ч. л. тертого імбиру
1 зубчик часнику
1 ч. л. каррі
Приготування:
1. Змішуємо всі інгредієнти: соєвий соус, тертий імбир, дрібно нарізаний часник і каррі. Нарізаємо курячу грудку смужками і викладаємо в миску з маринадом. Добре перемішуємо руками і ставимо в холодильник на 1 годину.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо до м'якості на олії. Додаємо замариновану курку, соус теріякі і тушкуємо близько 15 хвилин на невеликому вогні. Далі смажимо 5-7 хвилин до готовності.
3. Кус кус заливаємо 100 мл окропу, додаємо шматок вершкового масла і перемішуємо.
4. Перед подачею прикрашаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в беконі.