Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г курячої грудки
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
1 ст. л. рідкого меду
400 г бекону
1 ст. л. зернистої гірчиці
2 ст. л. лимонного соку
перець за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нарізаємо м'ясо по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотуємо кожну смужку беконом. Викладаємо у форму для запікання.
3. Змішуємо разом мед, гірчицю і лимонний сік. Змащуємо цією сумішшю кожен шматочок.
4. Відправляємо в духовку до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.