Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г курячої грудки
Навіть для тих, хто виїхав законно: українців попередили про великі штрафи
Гороскоп на сьогодні 10 серпня: непорозуміння тельців, опір левів та конфлікти водоліїв
"Я не знаю, хто мені платить": Тимур Мірошниченко шокував зізнанням про свої космічні доходи
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
1 ст. л. рідкого меду
400 г бекону
1 ст. л. зернистої гірчиці
2 ст. л. лимонного соку
перець за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нарізаємо м'ясо по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотуємо кожну смужку беконом. Викладаємо у форму для запікання.
3. Змішуємо разом мед, гірчицю і лимонний сік. Змащуємо цією сумішшю кожен шматочок.
4. Відправляємо в духовку до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.