Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г курячої грудки
Популярні новини зараз
Показати ще
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
1 ст. л. рідкого меду
400 г бекону
1 ст. л. зернистої гірчиці
2 ст. л. лимонного соку
перець за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нарізаємо м'ясо по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотуємо кожну смужку беконом. Викладаємо у форму для запікання.
3. Змішуємо разом мед, гірчицю і лимонний сік. Змащуємо цією сумішшю кожен шматочок.
4. Відправляємо в духовку до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.