Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г курячої грудки
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця
1 ст. л. рідкого меду
400 г бекону
1 ст. л. зернистої гірчиці
2 ст. л. лимонного соку
перець за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нарізаємо м'ясо по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотуємо кожну смужку беконом. Викладаємо у форму для запікання.
3. Змішуємо разом мед, гірчицю і лимонний сік. Змащуємо цією сумішшю кожен шматочок.
4. Відправляємо в духовку до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.