Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки

З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця

Показати ще

1 ст. л. рідкого меду

400 г бекону

1 ст. л. зернистої гірчиці

2 ст. л. лимонного соку

перець за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нарізаємо м'ясо по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотуємо кожну смужку беконом. Викладаємо у форму для запікання.

3. Змішуємо разом мед, гірчицю і лимонний сік. Змащуємо цією сумішшю кожен шматочок.

4. Відправляємо в духовку до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.