Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г свіжих грибів

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

8 шт. картоплі

4 зубчики часнику

1 пучок петрушки

4 ст. л. рослинного масла

300 мл вершків

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Картоплю очищаємо і миємо, потім нарізаємо тонкими скибочками. Гарненько промиваємо картоплю від крохмалю. Нарізаємо гриби.

2. Розігріваємо олію в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кладемо картоплю. Приправляємо за смаком.

3. В цей час розігріваємо сковороду для грибів, додаємо 1 ст. л. ложку. Кладемо гриби, солимо.

4. Коли скибочки стануть клейкими, додаємо часник і вливаємо вершки.

5. Готуємо близько 5 хвилин.

6. Дрібно нарізаємо петрушку. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо гриби і петрушку.

7. Перекладаємо все у форму для випікання. Готуємо в духовці 20-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.