Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г тріски
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
1 головка червоної цибулі
1 червоний перець чилі
2 морквини
6 шт. лаврового листа
450 г крнсервированных помідорів
1 ст. л. цукру
2 ст. л. рослинного масла
3 зубчики часнику
1 склянка петрушки
¼ склянки лимонного соку
Приготування:
1. Миємо й сушимо рибне філе. Нарізаємо невеликими шматками. Очищаємо цибулю та моркву, нарізаємо кружальцями. Перець чилі очищаємо від насіння, нарізаємо тонкими кільцями.
2. У глибоку сковороду кладемо половину риби, зверху половину овочів і пару лаврових листків. Далі шар риби і овочів, а також залишилися лаврове листя.
3. Подрібнюємо помідори в блендері. Додаємо в це пюре олію, цукор і солимо за смаком. Заливаємо томатним пюре рибу з овочами. Доводимо до кипіння і на сильному вогні готуємо ще 7-10 хвилин.
4. Часник очищаємо, перетираємо в ступці з петрушкою, додаємо дрібку цукру і лимонний сік. Рибу і овочі викладаємо на блюдо, заправляємо соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених кабачків зі сметаною.