Рецепт американського журавлинного соусу з трьома видами цитрусових відмінно підходить до запеченого в духовці м'яса і птиці. Готувати його дуже просто, впорається будь-яка господиня. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди. Про це повідомляє Clutch.

Для того щоб надати м'ясу пікантний смак хочемо запропонувати рецепт ягідного соусу з мандаринами, лимоном і лаймом.

Склад:

  • Журавлина — 450 г
  • Цукор — 115 г
  • Мандарин — 1 шт.
  • Лимон — 1 шт.
  • Лайм — 1 шт.
  • Вода — 2 ст. ложки

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще
  1. Очистіть цедру цитрусових, наріжте тонкими смужками. М'якоть поріжте.
  2. Розведіть в каструлі цукор з водою, дайте йому закипіти і прокип'ятіть декілька хвилин до розчинення. Додайте цедру і м'якоть. В тому ж режимі прокип'ятіть ще хвилину.
  3. Додайте журавлину і кип'ятіть суміш 5-7 хвилин.
  4. Подавайте журавлинний соус охолодженим.

Нагадаємо, рецепт найніжнішого сирного крем-супу з горохом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей традиційний рецепт супу з капусти не залишить вас байдужими.

Також "Знай.uа" писав, рецепт легкого салату з королівськими креветками.