Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 червоний лук, нарізаний товстими кільцями
100 г борошна
200 мл мінеральної води
250 мл гарячого рослинного масла
Для соусу:
100 г рікотти
2 ст. л. томатного соусу
1 ст. л. цибулі, нарізана
½ ч. л. соусу Табаско
½ ч. л. вустерширський соус
1 ч. л. соєвого соусу
Приготування:
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном (УВАГА: гаряче масло може бути небезпечним, не залишайте без нагляду).
2. Робимо тісто використовуючи самоподнимающуюся борошно і мінералку і змішуємо, щоб сформувати тісто з густою консистенцією.
3. Покриваємо цибульні кільця і обсмажуємо протягом 3 хвилин до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, зливаємо на кухонну папір.
4. Щоб зробити соус, змішуємо рікотту, томатний соус, цибуля, соус Табаско, соус Вустерширу і соєвий соус.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірного шоколадно-кавового мусу.