Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сметана за смаком
Про яку кашу краще забути пенсіонерам – шкоди від неї більше, ніж користі
Довго розбиратись не будуть: в українців можуть відібрати частину субсидії, хто в зоні ризику
Зняти гроші з карти буде неможливо: ПриватБанк вводить важливе оновлення з 1 червня
Віктор Ющенко звинуватив Юлію Тимошенко у економічному занепаді України: "Вкрала 15 років"
сіль за смаком
4 ст. л. соняшникової олії
2 ст. л. борошна
1 кг кабачків
Приготування:
1. Очищаємо кабачки від шкірки, нарізаємо шматочками 1-1,5 см.
2. Далі занурюємо шматочки в борошні і смажимо з обох сторін на розігрітій з олією сковороді до утворення рум'яної скоринки.
3. Якщо скоринка утворюється раніше, ставимо сковороду на кілька хвилин у духовку. Подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного пирога з манною крупою.