Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ч. л. насіння коріандру
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 ч. л. насіння фенхелю
2 ч. л. насіння кмину
1 ч. л. солі
½ ч. л. перцю
1 ч. л. оливкової олії
680 г баранячих котлет на кісточці
Приготування:
1. Подрібнюємо в кавомолці коріандр, фенхель і кмин. Пересипаємо в миску і змішуємо з сіллю і перцем. Намазуємо м'ясо оливковою олією, потім натираємо сумішшю перців. Кладемо на деко і залишаємо на 1 годину.
2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Смажимо м'ясо приблизно 25 хвилин. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин. Нарізаємо м'ясо між кістками на окремі шматки і викладаємо по 2 штуки на кожну тарілку. Подаємо з овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.