Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ч. л. насіння коріандру

Популярні новини зараз

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам

Показати ще

2 ч. л. насіння фенхелю

2 ч. л. насіння кмину

1 ч. л. солі

½ ч. л. перцю

1 ч. л. оливкової олії

680 г баранячих котлет на кісточці

Приготування:

1. Подрібнюємо в кавомолці коріандр, фенхель і кмин. Пересипаємо в миску і змішуємо з сіллю і перцем. Намазуємо м'ясо оливковою олією, потім натираємо сумішшю перців. Кладемо на деко і залишаємо на 1 годину.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Смажимо м'ясо приблизно 25 хвилин. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин. Нарізаємо м'ясо між кістками на окремі шматки і викладаємо по 2 штуки на кожну тарілку. Подаємо з овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.