Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
3 яйця
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
50 г топленого масла
300 г знежиреного сиру
7 ст. л. борошна
сіль на кінчику ножа
100 г цукрової пудри
15 шт. вишні без кісточки (замороженої)
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Вбиваємо в скляний посуд 2 яйця, солимо і перемішуємо до однорідності. Розтоплене вершкове масло вливаємо в суміш, сюди ж додаємо одну пачку сиру, перемішуємо вінчиком і додаємо 2 ст. л. цукрової пудри. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
2. Для начинки пачку сиру розминаємо виделкою з яйцем і цукровою пудрою до однорідності. Ставимо в холодильник.
3. Сирне тісто злегка розкачуємо і викладаємо у форму для випікання, залишаємо невеликі бортики. Відправляємо в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Виймаємо тісто з духовки і викладаємо на нього сирну начинку, поверх якої викладаємо вишні. Залишок тіста розрізаємо на невеликі смужки і укладаємо на вишню. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.