Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

3 яйця

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

50 г топленого масла

300 г знежиреного сиру

7 ст. л. борошна

сіль на кінчику ножа

100 г цукрової пудри

15 шт. вишні без кісточки (замороженої)

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Вбиваємо в скляний посуд 2 яйця, солимо і перемішуємо до однорідності. Розтоплене вершкове масло вливаємо в суміш, сюди ж додаємо одну пачку сиру, перемішуємо вінчиком і додаємо 2 ст. л. цукрової пудри. Потім додаємо борошно і замішуємо тісто. Відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.

2. Для начинки пачку сиру розминаємо виделкою з яйцем і цукровою пудрою до однорідності. Ставимо в холодильник.

3. Сирне тісто злегка розкачуємо і викладаємо у форму для випікання, залишаємо невеликі бортики. Відправляємо в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Виймаємо тісто з духовки і викладаємо на нього сирну начинку, поверх якої викладаємо вишні. Залишок тіста розрізаємо на невеликі смужки і укладаємо на вишню. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.