Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

1 ч. л. розпушувача

1 склянка цукру

3 ст. л. манної крупи

1 яйце

5 яблук

1 ч. л. кориці

150 г вершкового масла

Приготування:

1. Масло з морозилки кладемо в холодильник на 20-30 хвилин.

2. В цей час очищаємо яблука, нарізаємо шматочками.

3. Змішуємо борошно, розпушувач, манку, цукор і мигдаль.

4. Натираємо масло на крупній тертці, додаємо до сухої суміші, перемішуємо до крихти. Додаємо яйце.

5. 2/3 крихти перекладаємо в змащену маслом форму, викладаємо яблука, посипаємо корицею і цукром, перекладаємо крихту.

6. Випікаємо 45-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.