Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Показати ще

1 ч. л. розпушувача

1 склянка цукру

3 ст. л. манної крупи

1 яйце

5 яблук

1 ч. л. кориці

150 г вершкового масла

Приготування:

1. Масло з морозилки кладемо в холодильник на 20-30 хвилин.

2. В цей час очищаємо яблука, нарізаємо шматочками.

3. Змішуємо борошно, розпушувач, манку, цукор і мигдаль.

4. Натираємо масло на крупній тертці, додаємо до сухої суміші, перемішуємо до крихти. Додаємо яйце.

5. 2/3 крихти перекладаємо в змащену маслом форму, викладаємо яблука, посипаємо корицею і цукром, перекладаємо крихту.

6. Випікаємо 45-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових мафінів з шоколадною крихтою.