Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
450 г цукру
Метро, автобуси та трамваї: як працюватиме громадський транспорт під час блекауту
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
15 мл кукурудзяного сиропу
350 мл води
53 г желатину
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
2 яєчних білка
Приготування:
1. Змішуємо в глибокому сотейнику цукровий пісок, кукурудзяний сироп і воду. Ставимо на вогонь і нагріваємо до 125 градусів.
2. Розводимо желатин у 175 мл крижаної води і починаємо збивати яєчні білки.
3. Коли білки перетворяться в густу піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до консистенції безе.
4. Коли сироп нагріється, знімаємо каструлю з вогню, вливаємо в неї желатин і починаємо обережно збивати віночком.
5. Далі починаємо повільно вливати цукрову суміш в білкову масу, одночасно збиваючи міксером на високій швидкості.
6. Коли суміш стане густою і охолоне, перелити її в неглибоку форму з антипригарним покриттям. Розподіляємо масу рівномірним шаром і даємо повністю охолонути.
7. Перед подачею присипаємо крохмалем і розрізаємо на квадрати.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печені в духовці яблук з корицею.