Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

450 г цукру

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Показати ще

15 мл кукурудзяного сиропу

350 мл води

53 г желатину

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

2 яєчних білка

Приготування:

1. Змішуємо в глибокому сотейнику цукровий пісок, кукурудзяний сироп і воду. Ставимо на вогонь і нагріваємо до 125 градусів.

2. Розводимо желатин у 175 мл крижаної води і починаємо збивати яєчні білки.

3. Коли білки перетворяться в густу піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до консистенції безе.

4. Коли сироп нагріється, знімаємо каструлю з вогню, вливаємо в неї желатин і починаємо обережно збивати віночком.

5. Далі починаємо повільно вливати цукрову суміш в білкову масу, одночасно збиваючи міксером на високій швидкості.

6. Коли суміш стане густою і охолоне, перелити її в неглибоку форму з антипригарним покриттям. Розподіляємо масу рівномірним шаром і даємо повністю охолонути.

7. Перед подачею присипаємо крохмалем і розрізаємо на квадрати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печені в духовці яблук з корицею.