Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

450 г цукру

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

15 мл кукурудзяного сиропу

350 мл води

53 г желатину

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

2 яєчних білка

Приготування:

1. Змішуємо в глибокому сотейнику цукровий пісок, кукурудзяний сироп і воду. Ставимо на вогонь і нагріваємо до 125 градусів.

2. Розводимо желатин у 175 мл крижаної води і починаємо збивати яєчні білки.

3. Коли білки перетворяться в густу піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до консистенції безе.

4. Коли сироп нагріється, знімаємо каструлю з вогню, вливаємо в неї желатин і починаємо обережно збивати віночком.

5. Далі починаємо повільно вливати цукрову суміш в білкову масу, одночасно збиваючи міксером на високій швидкості.

6. Коли суміш стане густою і охолоне, перелити її в неглибоку форму з антипригарним покриттям. Розподіляємо масу рівномірним шаром і даємо повністю охолонути.

7. Перед подачею присипаємо крохмалем і розрізаємо на квадрати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печені в духовці яблук з корицею.