Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
100 г інжиру
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
100 г фініки
80 г арахісу
50 г кокосової стружки
Приготування:
1. Сушений інжир і фініки промиваємо водою і замочуємо на годину.
2. 60 г сушеного арахісу очищаємо від шкірки і перемелюємо в блендері.
3. До арахісу додаємо інжир і фініки і подрібнюємо до однорідності.
4. Формуємо 10 цукерок, а потім кожну занурюємо в кокосовій стружці.
5. 20 г арахісу очищаємо від шкірки, поділяємо кожне ядро навпіл і прикрашаємо цими половинками цукерки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.