Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

100 г інжиру

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

100 г фініки

80 г арахісу

50 г кокосової стружки

Приготування:

1. Сушений інжир і фініки промиваємо водою і замочуємо на годину.

2. 60 г сушеного арахісу очищаємо від шкірки і перемелюємо в блендері.

3. До арахісу додаємо інжир і фініки і подрібнюємо до однорідності.

4. Формуємо 10 цукерок, а потім кожну занурюємо в кокосовій стружці.

5. 20 г арахісу очищаємо від шкірки, поділяємо кожне ядро навпіл і прикрашаємо цими половинками цукерки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.