Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

100 г інжиру

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

100 г фініки

80 г арахісу

50 г кокосової стружки

Приготування:

1. Сушений інжир і фініки промиваємо водою і замочуємо на годину.

2. 60 г сушеного арахісу очищаємо від шкірки і перемелюємо в блендері.

3. До арахісу додаємо інжир і фініки і подрібнюємо до однорідності.

4. Формуємо 10 цукерок, а потім кожну занурюємо в кокосовій стружці.

5. 20 г арахісу очищаємо від шкірки, поділяємо кожне ядро навпіл і прикрашаємо цими половинками цукерки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.