Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г борошна
Гороскоп на тиждень 21-27 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни готові до грошей, відгородженість Раків та ігри Козорогів
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
225 г цукру
100 г смаженого мигдалю
50 г кураги
50 г родзинок
½ розпушувача
3 яйця
1 лимон
30 г ванільного цукру
Приготування:
1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.
2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.