Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г борошна
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
225 г цукру
100 г смаженого мигдалю
50 г кураги
50 г родзинок
½ розпушувача
3 яйця
1 лимон
30 г ванільного цукру
Приготування:
1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.
2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.