Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г борошна
Зміни в порядку виплати пенсій: хто з українців не дочекається своїх грошей
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
225 г цукру
100 г смаженого мигдалю
50 г кураги
50 г родзинок
½ розпушувача
3 яйця
1 лимон
30 г ванільного цукру
Приготування:
1. Як слід розмішуємо цукор з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. Знову перемішуємо, потім додаємо нарізані навпіл мигдаль і курагу, родзинки і цедру одного лимона.
2. Отриману масу ділимо на 2 частини і викладаємо на деко двома ковбасками.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо біскотті протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо впоперек на шматочки і ставимо ще на 10 хвилин у духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.