Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 головка цибулі

3 зубчики часнику

імбир за смаком

400 г замороженого шпинату

250 мл курячого бульйону

1 картопля

1 ч. л. лимонного соку

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У сковороді нагріваємо олію. Додаємо часник, цибулю і імбир і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин.

2. Додаємо шпинат і лимонний сік в каструлю, як тільки шпинат розтане, додаємо бульйон (250 мл) і картоплю. Доводимо все до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і готуємо 10 хвилин.

3. Переливаємо все в блендер і робимо однорідне пюре.

4. Повертаємо суп в каструлю, приправляємо сіллю і перцем за смаком. Доводимо до кипіння.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в хрусткій паніровці.