Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

1 пучок щавлю

Популярні новини зараз

Ти весь цей час варив макарони неправильно: один забутий трюк із водою – і смак як у ресторані

Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених

Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік

ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"

Показати ще

1 пучок петрушки

1 цибулина

2 картоплі

3 яйця

½ лука

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.

2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.

3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.

4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.