Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
1 пучок щавлю
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти
1 пучок петрушки
1 цибулина
2 картоплі
3 яйця
½ лука
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.
2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.
3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.
4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.