Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
1 пучок щавлю
Ти весь цей час варив макарони неправильно: один забутий трюк із водою – і смак як у ресторані
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
1 пучок петрушки
1 цибулина
2 картоплі
3 яйця
½ лука
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.
2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.
3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.
4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.