Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

1 пучок щавлю

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

1 пучок петрушки

1 цибулина

2 картоплі

3 яйця

½ лука

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.

2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.

3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.

4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.