Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
1 пучок щавлю
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1 пучок петрушки
1 цибулина
2 картоплі
3 яйця
½ лука
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.
2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.
3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.
4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.