Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тріски

Популярні новини зараз

Пенсіонерам встановили нові доплати

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати

Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати

Показати ще

2 помідора

8 оливок

150 г сиру чеддер

Приготування:

1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.

2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.

3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.

4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.