Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тріски

Популярні новини зараз

Мобілізують навіть з бронюванням: ТЦК знайшли законну лазівку

"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК

Електроенергія б'є по кишені: чому тарифи в Україні більші ніж у Європі

Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення

Показати ще

2 помідора

8 оливок

150 г сиру чеддер

Приготування:

1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.

2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.

3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.

4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.