Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
2 помідора
8 оливок
150 г сиру чеддер
Приготування:
1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.
2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.
3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.
4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.