Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
Мобілізують навіть з бронюванням: ТЦК знайшли законну лазівку
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Електроенергія б'є по кишені: чому тарифи в Україні більші ніж у Європі
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
2 помідора
8 оливок
150 г сиру чеддер
Приготування:
1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.
2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.
3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.
4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.