Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
2 помідора
8 оливок
150 г сиру чеддер
Приготування:
1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.
2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.
3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.
4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.