Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
Популярні новини зараз
Показати ще
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
2 помідора
8 оливок
150 г сиру чеддер
Приготування:
1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.
2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.
3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.
4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.