Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тріски

Популярні новини зараз

Пенсіонерам кинуть подачку у 500 гривень – ще й пощастить тільки "обраним"

Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки

Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла

Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу

Показати ще

2 помідора

8 оливок

150 г сиру чеддер

Приготування:

1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.

2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.

3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.

4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.