Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тріски
Пенсіонерам кинуть подачку у 500 гривень – ще й пощастить тільки "обраним"
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
2 помідора
8 оливок
150 г сиру чеддер
Приготування:
1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.
2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.
3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.
4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.