Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 стегно індички

Популярні новини зараз

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено

Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Показати ще

сіль і спеції за смаком

½ ч. л. меду

свіжий корінь імбиру за смаком

1 лимон

Приготування:

1. Миємо і обсушуємо стегно. Кладемо його на фольгу, змащену маслом. Робимо в м'ясі глибокі розрізи.

2. Імбир нарізаємо тонкими часточками, вкладаємо в розрізи.

3. Солимо і скроплюємо лимонним соком, посипаємо приправою.

4. Щільно закриваємо фольгу. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо приблизно 40 хвилин. Далі виймаємо і змащуємо індичку растопленым медом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.