Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 стегно індички

Популярні новини зараз

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

сіль і спеції за смаком

½ ч. л. меду

свіжий корінь імбиру за смаком

1 лимон

Приготування:

1. Миємо і обсушуємо стегно. Кладемо його на фольгу, змащену маслом. Робимо в м'ясі глибокі розрізи.

2. Імбир нарізаємо тонкими часточками, вкладаємо в розрізи.

3. Солимо і скроплюємо лимонним соком, посипаємо приправою.

4. Щільно закриваємо фольгу. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо приблизно 40 хвилин. Далі виймаємо і змащуємо індичку растопленым медом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.