Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

6 шт. картоплі

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

2 солодких перця

2 зубчики часнику

100 г сиру фета

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо картоплю соломкою.

2. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо картоплю майже до готовності. Солимо.

3. Подрібнюємо часник і додаємо його в картофшку.

4. Додаємо вогню, всипаємо фету і накриваємо кришкою.

5. Залишаємо на 3 хвилини. Вимикаємо вогонь.

6. Додаємо нарізаний перець. Накриваємо кришкою. Чекаємо ще 3 хвилини і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних фрикадельок у вершковому соусі.