Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе минтая

Популярні новини зараз

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Гороскоп на сьогодні 15 квітня: кому зірки принесуть гроші у вівторок, а комусь – проблеми

Нардеп Кучеренко підтвердив підвищення цін на газ: скільки доведеться платити українцям

Українцям оновили пенсійні виплати: хто отримає на пару сотень більше

Показати ще

1 лимон

1 пучок петрушки

3 зубчики часнику

3 ст. л. оливкової олії

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Лимон нарізаємо на кружечки.

3. Філе минтая нарізаємо впоперек, щоб шматочки збігалися з лимоном.

4. У блендер кладемо петрушку, зубчики часнику, заливаємо оливкову олію, додаємо сіль. Ретельно все подрібнюємо до утворення пасти.

5. Деко застеляємо папером для випічки. Викладаємо на нього кружечки лимона.

6. На кружки лимона зверху кладемо шматочки минтая.

7. Рівномірно наносимо пасту з петрушки на минтай.

8. Ставимо деко в духовку на 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинчиків з печінки.