Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе минтая
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
1 лимон
1 пучок петрушки
3 зубчики часнику
3 ст. л. оливкової олії
сіль за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Лимон нарізаємо на кружечки.
3. Філе минтая нарізаємо впоперек, щоб шматочки збігалися з лимоном.
4. У блендер кладемо петрушку, зубчики часнику, заливаємо оливкову олію, додаємо сіль. Ретельно все подрібнюємо до утворення пасти.
5. Деко застеляємо папером для випічки. Викладаємо на нього кружечки лимона.
6. На кружки лимона зверху кладемо шматочки минтая.
7. Рівномірно наносимо пасту з петрушки на минтай.
8. Ставимо деко в духовку на 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинчиків з печінки.