Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
3 ст. л. борошна
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.