Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г печінки

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 16 квітня: кому середа не пробачить необачності

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи

Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму

Показати ще

3 ст. л. борошна

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

1 ст. л. сметани

½ ч. л. солі

сода на кінчику ножа

Приготування:

1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.

2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.

3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.