Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
3 ст. л. борошна
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.