Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 філе тіляпії
Популярні новини зараз
Показати ще
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
50 г сиру пармезан
паприка за смаком
⅓ пучка черемші
2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1. Спочатку готуємо панірування. Для цього дрібно натираємо пармезан, нарізаємо зелень.
2. У широкій тарілці змішуємо пармезан, зелень і паприку.
3. Філе змащуємо оливковою олією, а потім занурюємо в паніровці.
4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і випікаємо філе на противені 20 хвилин.
5. Готову рибу залишаємо відпочити кілька хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.