Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 філе тіляпії

Популярні новини зараз

Світлий понеділок 21 квітня: що суворо заборонено робити, прикмети та традиції

Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Показати ще

50 г сиру пармезан

паприка за смаком

⅓ пучка черемші

2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Спочатку готуємо панірування. Для цього дрібно натираємо пармезан, нарізаємо зелень.

2. У широкій тарілці змішуємо пармезан, зелень і паприку.

3. Філе змащуємо оливковою олією, а потім занурюємо в паніровці.

4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і випікаємо філе на противені 20 хвилин.

5. Готову рибу залишаємо відпочити кілька хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.