Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 філе тіляпії
Світлий понеділок 21 квітня: що суворо заборонено робити, прикмети та традиції
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
50 г сиру пармезан
паприка за смаком
⅓ пучка черемші
2 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1. Спочатку готуємо панірування. Для цього дрібно натираємо пармезан, нарізаємо зелень.
2. У широкій тарілці змішуємо пармезан, зелень і паприку.
3. Філе змащуємо оливковою олією, а потім занурюємо в паніровці.
4. Розігріваємо духовку до 180 граудсов і випікаємо філе на противені 20 хвилин.
5. Готову рибу залишаємо відпочити кілька хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.