Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г фунчозы
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
200 г варених креветок
½ червоного солодкого перцю
½ моркви
1 зубчик часнику
соєвий соус за смаком
петрушка за смаком
2 ч. л. кунжутного масла
½ ч. л. кунжутного насіння
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Замочуємо фунчозу на 10 хвилин у холодній воді. Варимо в киплячій підсоленій воді 4 хвилини. Після промиваємо в холодній воді.
2. Овочі натираємо соломкою, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості 2-3 хвилини, кладемо готові креветки смажимо 1 хвилину.
3. Видавлюємо часник, поливаємо кунжутним маслом і соєвим соусом до смаку.
4. Готову локшину кладемо на сковорідку і нагріваємо близько хвилини. При подачі посипаємо кунжутним насінням.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.