Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г фунчозы
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
Діти просто не витримують: чому школярам важко на уроках
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
200 г варених креветок
½ червоного солодкого перцю
½ моркви
1 зубчик часнику
соєвий соус за смаком
петрушка за смаком
2 ч. л. кунжутного масла
½ ч. л. кунжутного насіння
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Замочуємо фунчозу на 10 хвилин у холодній воді. Варимо в киплячій підсоленій воді 4 хвилини. Після промиваємо в холодній воді.
2. Овочі натираємо соломкою, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості 2-3 хвилини, кладемо готові креветки смажимо 1 хвилину.
3. Видавлюємо часник, поливаємо кунжутним маслом і соєвим соусом до смаку.
4. Готову локшину кладемо на сковорідку і нагріваємо близько хвилини. При подачі посипаємо кунжутним насінням.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.