Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
250 г рибного фаршу
4 ст. л. панірувальних сухарів
300 мл вершків
100 г сиру
броколі за смаком
сіль і білий перець за смаком
Приготування:
1. В рибний фарш додаємо невелику цибулину. Додаємо мелені сухарі, сіль і перець за смаком.
2. Ліпимо фрикадельки. Броколі розбираємо на суцвіття.
3. Викладаємо фрикадельки в порційні формочки і відправляємо в духовку при 200 градусах на 5 хвилин.
4. Для соусу змішуємо в мисці вершки, тертий сир, сіль і перець за смаком.
5. Дістаємо формочки з духовки і кладемо між ними брокколі.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Заливаємо фрикадельки соусом і випікаємо 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів з цибулею в сметані.